Alt som er nyttig å vite

Løypekart

 

Slik finner du fram

Fra Trondheim kjører du mot Oslo og når du kommer til Klett så skal du følge E39 mot Ålesund. Dersom du kjører E39 skal du passere Øysand på høyre side og deretter følge veien til avkjørsel mot Buvika. Deretter følger dere veien helt ned mot sjøen før dere tar til høyre og kjører «gamlevegen» retning Trondheim igjen. Etter noen få hundre meter vil dere få en større parkeringsplass på høyre hånd. Der vil dere kunne parkere. Det er også garderober i tilknytning til denne parkeringen – i Skaunhallen. Det er også mulig å parkere bak Skaunhallen.

OVERNATTING

Trenger du overnatting i forbindelse med Rekordmila, så anbefaler vi vårt samarbeidshotell, Scandic Lerkendal. Dette ligger rett ved Lerkendal Stadion, og ligger kun 100 meter fra busstopp som går ut til Buvika og arrangementet.

LØPSINFORMASJON

Løpet er 10 kilometer og starter i Buvika sentrum. Her løper du i vakre omgivelser fra Buvika sentrum og videre gamleveien mot Øysand i 5,25 kilometer kilometer før du returnerer og går i mål. Returløpet er 4,25 kilometer. Påmeldingen starter i april, men det er åpnet for reservasjon av startplass fra 2. april.  I år vil det være garderober i Skaunhallen, men ingen dusjemuligheter. Garderoben åpner 3 timer før løpet. Utlevering av startnummer vil vi komme tilbake til. Antall plasser 150.  Vi vil komme tilbake til nøyaktig tidspunkt for når løpet starer.  Det er pengepremier til de 3 beste i kvinne- og herreklassen. Størrelse på premiene blir bestemt tidlig i mai. Vi er også foreløpig usikke rpå om det blir premieutdeling i etterkant av løpet. 

RESULTATER

Her kommer det opp resultater fra løpet.
Her finner du resultatene fra 2017

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Er løypa kontrollmålt?
Ja, det var den i 2018 og det er samme løypa som gjelder i 2021. Det er Kondis
som har foretatt denne målingen.

Er det pengepremier?
I 2021 er det ennå ikke bestemt. I 2018 var premiene slik:  1 plass – 3.000 kroner, 2.plass- 2.000 kroner, 3. plass- 1.000 kroner. I både dame- og herre klasse. 

Er det mulig å selge sitt startnummer til andre?
Ja, inntil 3 uker før løpsdagen er det mulig. Det sendes da informasjon til arrangør om hvem som selger sin plass til hvem. Både kjøper og selger er ansvarlig for at riktig informasjon kommer til oss. Prisen mellom selger og kjøper skal være den samme som ble betalt i utgangspunktet. Arrangøren legger seg ikke bort i denne transaksjonen for øvrig. Notat 2021: Det kan komme endringer på dette grunnet smittevernrestriksjoner

Når stenger påmeldingen?
Påmeldingen stenger 25 mai. Etteranmelding er ikke mulig i 2021.  

Er det begresninger på antall startende?

Ja, vi har maks 150 startende.