ALT SOM ER NYTTIG Å VITE

LØYPEKART

            Klikk her for å gå til løypekart

SLIK FINNER DU FRAM

Fra Trondheim kjører du mot Oslo og når du kommer til Klett så skal du følge E39 mot Ålesund. Dersom du kjører E39 skal du passere Øysand på høyre side og deretter følge veien til avkjørsel mot Buvika. Deretter følger dere veien helt ned mot sjøen før dere tar til høyre og kjører «gamlevegen» retning Trondheim igjen. Etter noen få hundre meter vil dere få en større parkeringsplass på høyre hånd. Der vil dere kunne parkere. Det er også garderober i tilknytning til denne parkeringen – i Skaunhallen. Det er også mulig å parkere bak Skaunhallen.

OVERNATTING

Trenger du overnatting i forbindelse med Rekordmila, så anbefaler vi vårt samarbeidshotell, Scandic Lerkendal. Dette ligger rett ved Lerkendal Stadion, og ligger kun 100 meter fra busstopp som går ut til Buvika og arrangementet.

LØPSINFORMASJON

Løpet er en kontrollmålt 10 kilometer og starter i Buvika sentrum. Her løper du i vakre omgivelser fra Buvika sentrum og videre gamleveien mot Øysand i 5,25 kilometer kilometer før du returnerer og går i mål. Returløpet er 4,75 kilometer. Påmeldingen starter i april, men det er åpnet for reservasjon av startplass fra 2. april. I år vil det være garderober i Skaunhallen, men ingen dusjemuligheter. I 2021 vil det IKKE være dusj eller garderobemuligheter. Startnummer leveres ut i Skaunhallen fra kl 1015 løpsdagen. Det er påbudt med munnbind inne i Skaunhallen når du henter startnummeret ditt. Det er munnbindpåbud ved startstreken. Det er ikke speaker-tjeneste, men arrangør kommer til å informere startfeltet i ved start. Det er pengepremier til de 3 beste i kvinne- og herreklassen. Størrelse på premiene er 3000, 2000 og 1000 kroner i både dame- og herreklassen.

RESULTATER

Her kommer det opp resultater fra løpet.

              Her finner du resultatene fra 2017

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er løypa kontrollmålt? Ja, det var den i 2018 og det er samme løypa som gjelder i 2021. Det er Kondis som har foretatt denne målingen. Er det pengepremier? Ja. Disse er som følger 1 plass – 3.000 kroner, 2.plass- 2.000 kroner, 3. plass- 1.000 kroner. I både dame- og herre klasse. Er det mulig å selge sitt startnummer til andre? Nei. Når stenger påmeldingen? Påmeldingen stenger 15. august eller når det er fullt. Er det begresninger på antall startende? Ja, vi har maks 150 startende.